Bouw een fundament onder jezelf

Rust in je hoofd, kracht in je lijf en een ijzersterk fundament onder de mens
Start vandaag nog

Maatwerk

Geen one size fits all, maar een duidelijk plan op maat. Concreet afgestemd op jouw behoeften. 

Geen zweverig gedoe

Maar aan de bak met de onrust in je kop en terug in controle met bewezen wetenschap.
Mindset, Breathwork en Koude Training

Praktijk ervaring

Geen trainer zonder praktijkervaring. Vanuit mijn ervaring heb ik 100+ mensen begeleid. Ik heb o.a. gewerkt met topvoetballers, artiesten en ondernemers op het hoogste niveau.

Stoppen met rennen en onrust

We bevinden ons in een wereld waarin we steeds harder en sneller gaan en dat gaat ten koste van jezelf. Je bevindt je in een opgejaade toestand. Je bent niet in het moment, ervaart veel stress, je moet je dagen overleven tot het weekend en hebt geen rust, helderheid, richting, overzicht en verbinding. Dat zorgt voor onrust en daar moet je vanaf. Succes is leeg als het je geen voldoening en geluk oplevert. Tijd om gas terug te nemen, kaders aan te brengen en jezelf om op terug te vallen. 
Start vandaag nog

De oplossing

Aan de bak met jezelf om je gezondheid en mentale weerbaarheid te versterken door fysiologische en psychologische processen in je lichaam te optimaliseren.  Aan de bak met het reguleren van je autonome zenuwstelsel en schakelen tussen het rust-zenuwstelsel (parasympatisch) en actie-zenuwstelsel (sympatisch). Optimaliseer je slaap, rust in je kop,, energieniveau, stressniveau en immuunsysteem. Kortom een ijzersterk fundament bouwen onder jezelf voor rust in je kop, kracht in je lijf en doen wat kloppend is voor jou.

Maatwerk mogelijk!

Start vandaag nog

Wat krijg je:

Fysieke kick-off sessie met direct een overwinning
In onderling overleg een fysieke (of online) 1:1 sessie waarbij we aan de bak gaan
Toegang tot mijn WhatsApp
1x Oura Ring om je slaap, HRV, stress en herstel te meten

Locatie: Rotterdam (of online)
Investering: Maatwerk
Plekken: 3 per maand (vol is vol)
Extra: 1x Oura Ring

Waarschuwing: Doe dit niet als je niet wilt groeien of verbeteren

Wie is jouw coach?

Robbin Vredeveld

Om topprestaties te bereiken, moet elk deel van je lichaam tot het uiterste werken. Dus waarom trainen we het niet op die manier? Dat is waar mijn training om draait: het verbeteren van de lichaamssystemen zodat ze elkaar ondersteunen en versterken zodat jij rust hebt in je hoofd, kracht in je lijf en beter presteert omdat je en fundament onder jezelf legt zodat je doet wat werkt- en kloppend is voor jou.

ik combineer Breathwork, functional breathing, herstel en mentale weerbaarheid (gedrag) om jou als mens te verbeteren. Niet alleen in competitieve omgevingen, maar ook in het dagelijks leven. Aan de bak om je emotioneel, mentaal en fysiek in balans te krijgen. Dat je beter gaat presteren is slechts een gevolg.

Sinds 2017 ben ik persoonlijk begeleid door Michael Pilarczyk, Wim Hof en anderen die hun vak goed verstaan.

Ik begeleid topsporters, artiesten en ondernemers op het hoogste niveau, waaronder Eredivisie, Premier League, Serie A en GLORY Kickboksing
Start vandaag nog

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking