Bouw een fundament onder jezelf

In 90 dagen naar rust in je hoofd, kracht in je lijf en stap voor stap een ijzersterk fundament onder je prestaties
Start vandaag nog

Maatwerk

Geen one size fits all, maar een duidelijk plan op maat. Concreet afgestemd op jouw behoeften. Niet tevreden is geld terug.

Geen zweverig gedoe

Maar aan de bak met de onrust in je kop en terug in controle met bewezen wetenschap.
Mindset, Breathwork en Koude Training

Praktijk ervaring

Geen trainer zonder praktijkervaring. Vanuit mijn ervaring heb ik 50+ ondernemers en topsporters begeleidt. Ik heb o.a. gewerkt met Michael Pilarczyk en Wim Hof

Stoppen met rennen en onrust

We bevinden ons in een wereld waarin we steeds harder en sneller gaan en dat gaat ten koste van jezelf. Je bevindt je in een opgejaade toestand. Je bent niet in het moment, ervaart veel stress, je moet je dagen overleven tot het weekend en hebt geen rust, helderheid, richting, overzicht en verbinding. Dat zorgt voor onrust en daar moet je vanaf. Succes is leeg als het je geen voldoening en geluk oplevert. Tijd om gas terug te nemen en kaders aan te brengen.
Start vandaag nog

De oplossing

in 90 dagen stap voor stap aan de bak met jezelf om je gezondheid en mentale weerbaarheid te versterken door fysiologische en psychologische processen in je lichaam te optimaliseren.  Aan de bak met het reguleren van je autonome zenuwstelsel en schakelen tussen het rust-zenuwstelsel (parasympatisch) en actie-zenuwstelsel (sympatisch). Optimaliseer je slaap, rust in je kop, thermoregulatie, energieniveau, stressniveau en immuunsysteem. Kortom een ijszersterk fundament bouwen onder jezelf voor rust in je kop, kracht in je lijf.

Maatwerk mogelijk!

Start vandaag nog

Wat krijg je:

Fysieke kick-off sessie met direct een overwinning
Om de week een fysieke 1:1 sessie waarbij we aan de bak gaan
90 dagen lang toegang tot mijn WhatsApp
1x Oura Ring om je slaap, HRV, stress en herstel te meten

Locatie: Rotterdam (of online)
Investering: €3000,- ex. Btw
Plekken: 3 per maand (vol is vol)
Extra: 1x Oura Ring + Rust in je hoofd, kracht in je lijf werkboek

Wie is jouw coach?

Robbin Vredeveld

Om topprestaties te bereiken, moet elk deel van je lichaam tot het uiterste werken. Dus waarom trainen we het niet op die manier? Dat is waar mijn training om draait: het verbeteren van de lichaamssystemen zodat ze elkaar ondersteunen en versterken zodat jij rust hebt in je hoofd, kracht in je lijf en beter presteert omdat je en fundament onder jezelf legt.

ik combineer Breathwork, functional breathing, herstel en mentale weerbaarheid om prestaties en gezondheid te verbeteren. Niet alleen in competitieve omgevingen, maar ook in het dagelijks leven. Aan de bak om je emotioneel, mentaal en fysiek in balans te krijgen.

Sinds 2017 ben ik persoonlijk begeleid door Michael Pilarczyk en Wim Hof (The Iceman).

Ik begeleid topsporters op het hoogste niveau, waaronder van Feyenoord, Ajax, FC Utrecht en GLORY Kickboksing
Start vandaag nog

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking